Izdvojeno

Damodara Mjesec i Karttik-vrata (zavjet Karttika)

Priče o Gospodinu Damodaru koje se mogu čitati za vrijeme Karttik-vrate.

 

 

 

Kako krenuti putem samospoznaje

Kako krenuti putem samospoznaje, osloboditi se robovanja materiji i dostići duhovnu svjesnost.

Meditacija

Yagya

U Bhagavad-giti (4.31) Gospodin Krišna kaže svom prijatelju Arđuni: “O najbolji iz dinastije Kurua, bez žrtvovanja osoba nikada ne može živjeti sretno na ovom planetu ili u ovom životu. Kako onda može živjeti sretno u sljedećem?”

 

Tišina

Svakoga dana pronađi mirno mjesto i odvoji barem 10 minuta za sebe. Zatvori oči i uđi u svoj unutarnji prostor. U tišini svog uma, polako i duboko diši, osluškuj svoj unutarnji glas. Prepusti se i ne upravljaj mislima. Neka samo teku. Kad završiš, zapiši što si čuo.

Sri Lakshmi Devi Yagya

Vedska yagya

Sri Lakshmi Devi Yagya - Vedska yagya za povećanje obilja, sreće, zdravlja i blagostanja.

 

Sri Vishnu Patnyai Namah!
 
U petak, 14.10.2016. s početkom u 07:22 sati obaviti ćemo tri home (vatrena žrtvovanja):
 
1. Sri Purusha Sukta Homa
2. Sri Lakshmi Devi Homa
3. Sri Lakshmi Narayana Homa
 
Nakon ponude u vatru uz nuđenje Purusha Sukta mantri, obaviti će se Sri Lakshmi Devi Homa koja je posebno namijenjena povećanju obilja, sreće, poboljšanju zdravlja i blagostanja za sve yajamane (naručitelje yagye).
 
 
Sri Lakshmi Devi je božica sreće, ona upravlja svim obiljem koje postoji i ona ga dodjeljuje onima koje ona izabere. Gospodin Vishnu je vlasnik svega, svih duhovnih i materijalnih svjetova, a Sri Lakshmi Devi je njegova supruga, koja (kao i sve supruge) upravljaja bogatstvom svoga supruga.
 
Ova muhurta ima 120 bodova i vrlo je povoljna. Na nebu će biti prisutne sljedeće povoljne yoge ili planetarne kombinacije:
 
1. Siddhi Yoga koja podaruje svo savršenstvo i uspjeh.
 
2. Kalpadruma Yoga koja čini osobu snažnom, bogatom i uzrokuje ispunjenje želja. Ova joga stvara kraljevski život.
 
3. Kedara Yoga čini osobu sretnom, bogatom i spremnom pružiti pomoć.
 
4. Chamara Yoga produžuje život, pomaže u učenju i usvajanju znanja te daje stručnost u mnogim vrstam umjetnosti.
 
5. Adhi Yoga koja može stvoriti kralja ili kraljicu, ministra ili generala vojske.
 
6. Bhadra Yoga koja donosi znanje, veliku povoljnost i radost.
 
7. Raja Yoga koja stvara kraljice i kraljeve te sreću kakvu uživaju kraljevi.
 
 
Za sudjelovanje u yagyi prijavite se putem e-maila kako bi dobili mantru na koju treba prije yagye meditirati i koju treba izgovoriti 1008 puta (može i više). 
 
Sri Lakshmi Devi Yagya
Uz mantru ćete dobiti i uputstva kako dobiti još veće i povoljnije rezultate od yagye.
 
Ta mantra uzima energiju djelovanja i šalje je u polje djelovanja i karijere. Na taj način čini da sav rad bude uspješan, povoljan i ispunjen obiljem.
 
Tamo gdje je prisutna božica sreće, Sri Lakshmi Devi, uvijek je prisutno obilje bogatstva, sreče, znanja i savršeno zdravlje.
 
Mantra koji ćete dobiti putem e-maila priziva energiju i prisustvo ove božice sreće Sri Lakshmi Devi. Mantra koju ćete recitirati ima moć da stvori i privuče sve povoljnosti koje želite i nakoje ćete meditirati tijekom yagye.
 
Tijekom yagye će biti ponućene stotine ponuda u žrtvenu vatru recitiranjem mantre koju ste dobili.
 
16.10. je po vedskom kalendaru dan kada se slavi Lakshmi Puja ili ritual obožavanja Sri Lakshmi Devi. Taj dan ujedno označava i početak najpovoljnijeg mjeseca Kartika ili Damodara, pa ćemo stoga obaviti posebnu puju (ceremoniju obožavanja) za sve naručitelje yagye kako bi sve bilo još povoljnije.
 
Ova će yagya povećati obilje i sposobnost zarađivanja novaca, poboljšati će bračne i partnerske odnose, donijeti uspijeh u poslu i poslovanju, povoljno utjecati na zdravlje i osigurati naklnost božice sreće, Sri Lakshmi Devi koja je uvijek naklonjena onima koji je obožavaju.
 
 
Kao i ranije, vrijednosti su yagye iste (pogledati napomenu).
 
Molim vas najavite se putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i navedite koliko bi osoba htjelo sudjelovati te tko bi sve došao i prisustvovao. Više o tome što je yagya možete pročitati ovdje.
 
 
Napomena
 
Ova vedska yagya za povećanje uspjeha u stvaranju veće financijske sigurnosti, blagostanja i sreće te stoji samo 960 kn (pdv uključen) po osobi. 
 
Međutim, ako netko želi ući u bodovni sustav, onda je samo 675 kn po osobi. Bodovni sustav znači da osoba naručuje barem sljedeće četiri yagye - prva je 675 kn, druga je 480 kn, treća je 390 kn i četvrta 290 kn. Nakon toga svake je sljedeća yagya iznosi 290 kn. Ovo su iznosi s uključenim pdv-om.
 
Yagye se rade jednom mjesečno (svaki mjesec jedna yagya). 
 
 
 
 
 
 
 

Zadnje pogledano

Sadhana

Bolje spavam, osjećam se zdravije i smirili su se simptomi stresa.

Ante B. (Split)