Izdvojeno

Tri lica karme

Često slušamo o karmi ili o zakonu uzroka i posljedice, no malo je poznato da karma ima tri lica ili tri načina na koje djeluje. Također, tu je i vječno pitanje - može li se karma promijeniti i ako može, kako?

Kako krenuti putem samospoznaje

Kako krenuti putem samospoznaje, osloboditi se robovanja materiji i dostići duhovnu svjesnost.

Meditacija

Tišina

Svakoga dana pronađi mirno mjesto i odvoji barem 10 minuta za sebe. Zatvori oči i uđi u svoj unutarnji prostor. U tišini svog uma, polako i duboko diši, osluškuj svoj unutarnji glas. Prepusti se i ne upravljaj mislima. Neka samo teku. Kad završiš, zapiši što si čuo.

Yagya

U Bhagavad-giti (4.31) Gospodin Krišna kaže svom prijatelju Arđuni: “O najbolji iz dinastije Kurua, bez žrtvovanja osoba nikada ne može živjeti sretno na ovom planetu ili u ovom životu. Kako onda može živjeti sretno u sljedećem?”

 

Sri Bala Gopala Yagya

Vedska yagya

Sri Bala Gopala Yagya - Vedska yagya za uspjeh u poslu, bogatstvo, popularnost, uspjeh i otkljnjanje svih nepovoljnosti, uroka, prokletstava, neprijateljstva itd.

 

Sri Krishna Jayatah!
 
U nedjelju, 07.08.2016. s početkom u 12:17 sati obaviti ćemo tri home (vatrena žrtvovanja):
 
1. Sri Purusha Sukta Homa
2. Sri Bala Gopala Homa
3. Sri Lakshmi Narayana Homa
 
Nakon ponude u vatru uz nuđenje Purusha Sukta mantri, obaviti će se Bala Gopala Homa koja je posebno namijenjena uspjehu u poslu i utkalnjanju svih negativnosti u životu yajamana (naručitelja yagye).
 
Na yagyu ćemo donijeti jenu posebnu yantru - Bala Gopala Yantru koja je vrlo povoljna i koja pomaže u svim dobrim stvarima. Više o mnogim dobrobitima Bala Gopala Yantre možete pročitati ovdje.
 
Onoga tko meditira na Bala Gopalu (Krišnu kao dječaka pastira) ništa nepovoljno ne može snaći, a sve povoljnosti mu same dolaze kao da su pozvane.
 
Ova muhurta ima 280 bodova i vrlo je povoljna. Na nebu će biti prisutne sljedeće povoljne yoge ili planetarne kombinacije:
 
1. Amrita Siddhi Yoga koja podaruje nektar, besmrtnost i sva savršenstva.
 
2. Sarvarta Siddhi Yoga koja otklanja sve nepovoljnosti, prepreke ii neprijateljstva i podaruje obilje bogatstva, isporučuje povoljne plodove pobožnih djela (poput yagye) i podaruje svo savršenstvo onome tko takva djela izvodi.
 
3. Suta Yoga - ova yoga podaruje radost kroz djecu, sljedbenike i poslovne partnere, klijente itd.
 
4. Anapha Yoga koja podaruje sve vrste komfora i luksuza, dobar izgled i dobar karakter.
 
5. Bheri Yoga koja daje slavu, dobar karakter i donosi vrline te rezultate religioznosti.
 
6. Vasumati Yoga koja donosi veliko, nadnaravno bogatstvo.
 
7. Raja Yoga koja stvara kraljice i kraljeve te sreću kakvu uživaju kraljevi.
 
 
Za sudjelovanje u yagyi prijavite se putem e-maila kako bi dobili mantru na koju treba prije yagye meditirati i koju treba izgovoriti 1008 puta (može i više). 
 
Sri Bala Gopala Yagya
Uz mantru ćete dobiti i uputstva kako dobiti još veće i povoljnije rezultate od yagye.
 
Ta mantra ima moć da bilo koga dovede pod kontrolu, uništi neprijateljstvo, sporove, prokletstva i privuče gotovo sve što osoba poželi.
 
Kada su jednom polubogovi i demoni privremeno proglasili primirje, na prijedlog Gospodina Višnua su pristupili bućkanju oceana mlijeka i na kraju su dobili vrč s nektarom besmrtnosti.
 
Onaj tko pije taj nektar (soma-rasa) više ne mora umrijeti. Međutim kako se nisu mogli dogovoriti tko će prvi piti (i skoro ponovo zaratili), među njima se pojavio poseban oblik Vishnua u obliku predivne žene. Svi su bili opčinjeni njenom ljepotom i povoljnim tjelesnim obilježjima. Toliko je bila očaravajuća da su čak i veliki yogiji izgubili kontrolu nad sobom i opčinjeni njenom pojavom, zaboravili na svoje zavjete.
 
Čak je inajmoćniji od svih yogija, Gospodin Šiva bio očaran njenom ljepotom. Stoga je taj oblik Višnua poznat kao Mohini Murti ili ona koja obmanjuje i zavodi.
 
Mantra koji ćete dobiti putem e-maila priziva energiju i prisustvo ove inkarnacije Višnua, Mohini Murti. Mantra koji ćete recitirati ima moć da stvori i privuče sve povoljnosti koje želite. Pod njenim utjecajima, ljudi koji vam nisu povoljno naklonjeni mogu postati poput najboljih prijatelja. Ona priziva Onu koja obmanjuje, moja zavodi velom iluzije, koja otvara vrata i donosi sve povoljnosti.
 
Nuđenjem ponuda u žrtvenu vatru i izgovaranjem ove mantre, mnogi su ispunili svoje planove i želje. Nadam se da ćete je mudro iskoristiti jer ta mantra priziva Krišnu koji je najprivlačniji, koji je uzrok Višnua u obliku predivne Mohini Murti i koji obmanjuje sve svojom iluzornom energijom.
 
Mantra koji ćete dobiti je vrlo moćna u zbunjivanju, pa vas molim da je odgovorno koristite. Neki su se zaposlenici uzdigli u tvrtkama u kojima rade obmanjujući svoje šefove ovom mantrom; neki su roditelji upravljali svojom djecom koristeći moći ove mantre; neke su djevojke dobile supruga, a mladići supruge; neke su žene svoje muževe pretvorile u robove, a neki su muškarci svoje žene natjerali na svakakve vrste službi... Imajte na umu da obmanjivanjem drugih u nepovoljne svrhe možete dobiti lošu karmu. 
 
Ova će yagya posebno ojačati um i izbaciti otrov iz našeg uma i srca. Mantra kojom ćemo nuditi ponude u vatru upravlja Mjesecom koji vlada umom, emocijama, zdravljem cijelog tijela, popularnošću, samopouzdanjem, majkom, ljepotom, privlačnošću itd. Sve će ove stvari dobiti povoljnu pozitivnu energiju sa svakom ponudom u žrtvenu vatru.
 
Još je jedna povoljna stvar da je baš ovaj mjesec kada radimo ovu yagyu dan na koji nudimo ponude u žrtvenu vatru upravo Panchami ili peti dan rastućeg mjeseca u mjesecu Šravana (Šridhara). Kada je Panchami u mjesecu Šravana i radi se yagya onda oni koji sudjeluju u yagyi dobivaju dobro zdravlje i oslobađaju se svih nepovoljnosti i negativnosti.
 
Ova će yagya donijeti svu zaštitu i otklanjanje negativnosti; povećati će bohgatstvo, uspjeh u poslu i poslovanju, uništiti će prokletstva, uroke i posljedice bezbožnih djela te će povećati zalihe pobožnih djela i sreću.
 
Kao i ranije, vrijednosti su yagye iste (pogledati napomenu).
 
Molim vas najavite se putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i navedite koliko bi osoba htjelo sudjelovati te tko bi sve došao i prisustvovao. Više o tome što je yagya možete pročitati ovdje.
 
 
Napomena
 
Ova vedska yagya za uspjeh u poslu, bogatstvo, popularnost, uspjeh i otkljnjanje svih nepovoljnosti, uroka, prokletstava, neprijateljstva itd. stoji samo 960 kn (pdv uključen) po osobi. 
 
Međutim, ako netko želi ući u bodovni sustav, onda je samo 675 kn po osobi. Bodovni sustav znači da osoba naručuje barem sljedeće četiri yagye - prva je 675 kn, druga je 480 kn, treća je 390 kn i četvrta 290 kn. Nakon toga svake je sljedeća yagya iznosi 290 kn. Ovo su iznosi s uključenim pdv-om.
 
Yagye se rade jednom mjesečno (svaki mjesec jedna yagya). 
 
 
 
 
 
 
 

Zadnje pogledano

Sadhana

Bolje spavam, osjećam se zdravije i smirili su se simptomi stresa.

Ante B. (Split)