Sri Manasa Hamsa

Ova je web stranica posvećena uzdiizanju ljudske svijesti. Sanskritska riječ “Sri” govori o nečemu što je predivno, prekrasno, zdravo i prepuno obilja. Riječ “Manasa” na sanskritu označava ljudski um, a riječ “Hamsa” ukazuje na Boga, labuda, dušu i na najviši stadij duhovne spoznaje koja je moguća ljudskom biću - stadij iznad utjecaja materijalne energije, poznat kao “Paramahamsa”.

 

Stoga, ova web stranica govori o predivnim ljudima koji žele razviti zdrave umove prepune svih vrsti obilja i uzdići se na razinu duhovnog razumijevanja i spoznaje koje će im dozvoliti da, poput labuda, uživaju u čistim vodama na jezeru svog srca, okruženi predivnim lotosovim cvjetovima koji šire svoj opojni miris u svim smjerovima.

 

Labud uvijek voli prebivati u lijepom parku i kloni se prljavih mjesta, dok vrana više voli smetlište.

 

Pravilno primjenjujući proces unutarnje transformacije, čak i vrana, koja je navikla hraniti se otpacima, može odbaciti svoje tamno ruho i postati labud koji se hrani samo slatkim lotosom.

 

Ova web stranica je usmjerena ka tom cilju.

 

 

 
 

Kako početi?

Preuzmi besplatni seminar i pokreni unutarnju transformaciju!

Ovaj seminar govori o temeljima unutarnjeg rasta i transformacije. Provjeri razinu svog duhovnog rasta. Preuzmi seminar i saznaj kolika je tvoja unutarnja snaga. Seminar je besplatan!

Saznaj više

Sadhana

Izgradi vedski centar

Sudjeluj u izgradnji vedskog centra

Uključi se u projekt izgradnje vedskog centra i dodaj na račun svoje dobre karme.

Saznaj više...