Izgradi vedski centar

Sri Cinamani Dhama - vedski centar

 

Sudjeluj u izgradnji vedskog centra i hrama te si stvori veliku zalihu dobre karme. U vedama se navodi kako nitko ne može pravilno izmjeriti dobrobit koju će primiti onaj tko izgradi ili pomogne u izgradnji hrama u kojem će se obožavati Gospodin Vishnu, čak i ako se taj hram sastoji od samo osam cigli. 

 

Stoga smo naveli pet i pol dolara kao osnovnu donaciju jer toliko otprilike stoji osam cigli za izgradnju hrama. Sponzoriraj osam cigli i stvori si ogromnu dobru karmu koja će te pratiti ne samo u ovom životu.

 

Agni Purana navodi kako će onaj tko izgradi ili pomogne izgraditi hram Gospodina Vishnua postati oslobođena duša zajedno sa osam koljena svojih predaka. Oslobođena duša je uvijek sretna i zadovoljna, nikada ne ispašta materijalne nevolje i po napuštanju tijela odlazi u Gospodinovo prebivalište.

 

Želiš li sponzorirati više od osam cigli za izgradnju hrama, izaberi neku od opcija ispod.

 

Sponziranje za izgradnju vedskog centra i hrama

 

Također možeš izabrati jedan od deset ostalih načina sponzoriranja za izgradnju vedskog centra.

 

Program sponzoriranja

 

 

  1. Za “1 ponuda bhoge“ sponzorirati ćeš svakog mjeseca 10,50 USD (oko 71 kn) i dobiti dobru karmu, smiriti negativne utjecaje planeta te privući blagoslove Gospodina nuđenjem raznih ukusnih vegetarijanskih jela pripremljenih s ljubavlju i predanošću. Nuđenje hrane pomaže blagostanje, bogatstvo i sreću onoga tko sponzorira.  

  2. Za “tjedna ponuda bhoge“ sponzorirati ćeš svakog tjedna 10,50 USD (oko 71 kn) i u tvoje će se ime jednom mjesečno, za zadovoljstvo božanstva ponuditi razna ukusna vegetarijanska hrana pripremljena s ljubavlju i predanošću. Nuđenje hrane pomaže blagostanje, bogatstvo i sreću onoga tko sponzorira.  

  3. Za “1 Puja“ sponzorirati ćeš svakog mjeseca 37 USD (oko 209 kn) i u tvoje će se ime jednom mjesečno, za zadovoljstvo božanstva obaviti cijeli ritual obožavanja božanstva poznat kao puja (traje oko sat i pol). Ovaj je ritual povoljan za povećanje duhovne energije, mira uma, povećanje blagoslova, a kao popratni učinak je bolji priliv financija i dobre sreće. 

  4. Za “2 Puje“ sponzorirati ćeš svakog mjeseca 65 USD (oko 366 kn) i u tvoje će se ime za zadovoljstvo božanstva dva puta u mjesecu (svaki drugi tjedan) obaviti cijeli ritual obožavanja božanstva poznat kao puja (traje oko sat i pol). Možeš izabrati dane po želji ili po astrološkoj povoljnosti. 

  5. Za “1 Puja tjedno“ sponzorirati ćeš svakog mjeseca 108 USD (oko 608 kn) i u tvoje će se ime za zadovoljstvo božanstva četiri puta u mjesecu (jednom tjedno) obaviti cijeli ritual obožavanja božanstva poznat kao puja (traje oko sat i pol). Možeš izabrati dane po želji ili po astrološkoj povoljnosti.

  6. Za “1 Yagya“ sponzorirati ćeš svakog mjeseca 370 USD (oko 2083 kn) i u tvoje će se ime jednom mjesečno, za zadovoljstvo božanstva obaviti ritual žrtvene vatre (žrtve paljenice) koji uključuje puju (traje oko tri sata). Ovaj je ritual povoljan za povećanje dobre sreće, zdravlja, bogatstva, snage duše, duhovne energije, mira uma, mijenjanje karme na dubokim razinama i povećanje svih vrsta povoljnosti. Dan za yagyu se izabire po astrološkoj povoljnosti za sponzora.

  7. Za “2 Yagye“ sponzorirati ćeš svakog mjeseca 650 USD (oko 3659 kn) i u tvoje će se ime dva puta u mjesecu (svaki drugi tjedan), za zadovoljstvo božanstva obaviti ritual žrtvene vatre (žrtve paljenice) koji uključuje puju (traje oko tri sata). Dani za yagyu se izabiru po astrološkoj povoljnosti za sponzora.

  8. Za “1 Yagya tjedno“ sponzorirati ćeš svakog mjeseca 1008 USD (oko 5673 kn) i u tvoje će se ime četiri puta u mjesecu (jednom tjedno), za zadovoljstvo božanstva obaviti ritual žrtvene vatre (žrtve paljenice) koji uključuje puju (traje oko tri sata). Dani za yagyu se izabiru po astrološkoj povoljnosti za sponzora.

  9. Za “Svakodnevna puja“ sponzorirati ćeš svakog mjeseca 700 USD (oko 3940 kn) i u tvoje će se ime svaki dan, za zadovoljstvo božanstva obaviti cijeli ritual obožavanja božanstva poznat kao puja (traje oko sat i pol). Ovaj je ritual povoljan za povećanje duhovne energije, mira uma, povećanje blagoslova, a kao popratni učinak je bolji priliv financija i dobre sreće.  

  10. Za “Svakodnevna ponuda bhoge“ sponzorirati ćeš svakog mjeseca 250 USD (oko 1407 kn) i u tvoje će se ime svaki dan, za zadovoljstvo božanstva ponuditi razna ukusna vegetarijanska hrana pripremljena s ljubavlju i predanošću. Nuđenje hrane pomaže blagostanje, bogatstvo i sreću onoga tko sponzorira.   

 

Sam Gospodin Šri Krišna kaže: 

 

“Obožavajući me putem metoda propisanim u Vedama i tantrama, osoba će od mene steći u ovom i u sljedećem životu svoje željeno savršenstvo. Moj štovatelj treba potpunije utemeljiti moje božanstvo tako što će izgraditi čvrsti hram, zajedno s prekrasnim vrtovima. Te vrtove treba održavati pored hrama kako bi davali cvijeće za dnevno obožavanje, posebne procesije s božanstvima kao i za slijeđenje dana praznika.

 

Onaj tko pokloni božanstvu zemlju, tržnice, gradove i sela tako da se redovito mogu odvijati dnevna obožavanja i posebni festivali božanstva, dostići će obilje jednako mom vlastitom obilju.

 

Instalirajući božanstva Gospodina osoba postaje kralj cijele planete Zemlje; ako izgradi hram za Gospodina osoba postaje vladar tri svijeta; obožavanjem i služenjem božanstva osoba odlazi na planet na kojem prebiva Brahma, a obavivši sva ta tri djela zajedno osoba dostiže transcendentalni oblik poput moga.

 

No onaj tko se jednostavno uključi u predano služenje mene bez razmišljanja o plodonosnim rezultatima, dostiže mene.” (Srimad-Bhagavatam 11.27.49-53)

 

Hvala ti na pomoći oko izgradnje vedskog centra!

 

Program sponzoriranja

 

Saznajte kako iskoristiti sponzoriranje izgradnje hrama za jačanje ili smirivanje astrološke situacije na ovom linku.

 

 

Sadhana

Sade Sati - Jyotish upaya

Sade Sati period - mjere za ublažavanje

Zatraži izračun Sade Sati perioda, saznaj nalaziš li se trenutno u njemu, kada ga možete očekivati i kako ga ublažiti.

 

Saznaj više...

Jyotish upaya - Dana

Mjere za popravljanje astrološke situacije

Iskoristi davanje milostinje (dana) za smanjenje negativnih i jačanje pozitivnih učinaka planeta kroz sponzoriranje izgradnje hrama.

Saznaj više...