Yagya Vikend

Provedi tri dana na Yagya vikendu

Nakon puno pisama i nagovaranja (znate koji ste), otvorili smo predbilježbe za yagya vikend koji će trajati tri dana (petak, subota i nedjelja) u lipnju.

 

Provedi duhovni vikend u dobrom društvu, spali lošu karmu i povećaj onu dobru.

Svake godine, tijekom tri dana (petak subota i nedjelja), održati će se po jedna yagya ili žrtva paljenica koja uključuje povoljne ponude poput pročišćenog maslaca, žitarica, itd. Yagye će započeti rano ujutro i trajati do podneva.

 

Poslije svake yagye će biti poslužena gozba (vegetarijanska hrana - prasadam), a u večernjim satima će se održavati radionice.

 

Yagye po danima:

Petak:

1. Yagya za povećanje obilja i bogatstva

Subota:

1. Yagya za smirenje negativnih utjecaya negativnih planeta (Saturn, Rahu i Ketu)

Nedjelja:

1. Yagya za veći uspjeh u životu

 

Radionice:

Petak - kako pripremiti i ponuditi prasadam (karma-free vegetarijanska jela)

1. Pripremanje jela od povrća

2. Pripremanje slastica

Subota - Yantra sadhana

1. Što je yantra, koje yantre podaruju rezultate

2. Kako pravilno prakticirati yantra sadhanu za maksimalni učinak

Nedjelja - Surya-Narayana Tarpana

1. Kako privući povoljnu energiju Sunca

2. Kako ublažiti tekuće probleme i negativne periode putem Surya-Narayana Tarpane

 

Smještaj:

Za sada imamo rezervirane dvije opcije u agroturističkoj ponudi u Istri - jednu za 50 ljudi i jednu za do 100 ljudi. Broj soba i kreveta je ograničen i uglavnom će biti smještaj u zajedničkoj spavaonici s vrećama za spavanje. Stoga požurite s najavom u slučaju da želite spavati na krevetu ili ponesite svoje vreće za spavanje, podmetače, samo-napuhavajuće madrace ili ležaljke...

Ovo je duhovni događaj, yagya znači žrtvovanje :-)

 

Autorizacija:

1. Za one koji će doći i prisustvovati na sva tri dana yagye, autorizacija iznosi 770 kn (uključuje smještaj, hranu, tri radionice i tri yagye).

2. Za one koji će doći i prisustvovati na jedan dan yagye, autorizacija iznosi 300 kn po danu (uključuje smještaj, hranu, radionicu i yagyu).

3. Za one koji neće doći i prisustvovati na sva tri dana yagye, a žele naručiti sve tri yagye u njihovo ime, autorizacija iznosi 450 kn (za tri yagye).

4. Za one koji neće doći i prisustvovati na sva tri dana yagye, a žele naručiti yednu yagyu u njihovo ime, autorizacija iznosi 180 kn (za svaku yagyu).

 

Yagye možete također naručiti u ime članova obitelji i dragih vam osoba, kao poklon za posebnu priliku ili u znak sjećanja na preminule. Svi koji budu sudjelovali u yagyi dobiti će dobrobiti yagye.

 

Najaviti se možete Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili autorizajte svoju najavu na Yagya vikendu putem PayPal servisa ovdje:

Yagya vikend

 

Napomene:

1. U iznose autorizacija nisu uključenje boravišne takse (oko 4-6 kn na dan po osobi).

2. Iznosi autorizacija su izražene bez PDV-a

3. Želite li autorizirati veći broj najava od prikazanih, samo izaberite opciju koju želite i kliknite na “Buy Now”, nakon čega ćete doći na stranicu gdje možete izabrati količinu (Quantity). Nakon odabira količine treba kliknuti na “Update” i potom izvršiti autorizaciju. Za grupe od 5 i više osoba, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

4. Trebamo volontere, volonteri su dobrodošli - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

VAŽNO

Molimo vas da se najavite što prije kako bi mogli unaprijed planirati yagye. Za sada imamo osigurano mjesto za 50 ljudi, no ako bude više prijava, osigurali smo opciju B (koja je već rezervirana za svaki slučaj).

 

 
 

Sadhana

Izgradi vedski centar

Sudjeluj u izgradnji vedskog centra

Uključi se u projekt izgradnje vedskog centra i dodaj na račun svoje dobre karme.

Saznaj više...

Sri Antaranga - kako se učlaniti

Saznaj kako se možeš učlaniti u Sri Antaranga Yogu i ostvariti od 20% - 80% popusta na tečajeve i programe. 

 

Više informacija na ovom linku.

Sade Sati Upaya

Muči te Saturn? Provjeri ako si pod utjecajem zloglasnog Sade Sati perioda (donosi sedam i pol godina tuge).

Klikni