Bala Gopala Yantra

Astrologija - Horoskop

Bala Gopala Yantra ispunjava sve želje, podaruje bogatstvo, slavu i ugled, kao i uspjeh u svemu što osoba poduzima. Ova yantra otklanja sve prepreke, uništava sve grijehe, uroke i prokletstva.

 

Jyotish astrologija - Bala Gopal Yantra

Bala Gopala Yantra je diagram kojom vlada duhovna energija koja je iznad promjena materijalne prorode i pod čijom upravom materijalna energija djeluje. Sve dok se osoba nalazi pod utjecajem materijalne energije, primorana je ispaštati trostruke nevolje i bijede (nevolje koje dolaze od elementarnih nepogoda, nevolje koje nam dolaze od drugih živih bića i nevolje koje nam stvaraju vlastito tijelo i um).

 

Međutim, kada osoba nauči surađivati sa duhovnom energijom, te nevolje se povlače i postepeno isčezavaju, a na njihovo mjesto dolazi sreća koja je po svojoj prirodi neprolazna i ima odliku da se neprekidno povećava. Tako, ova yantra pomaže iskorijeniti sve nevolje i prepreke koje nas ometaju u dostizanju sreće i ispunjenju naših ciljeva.

 

Kada je yantra posvećena i "probuđena" putem vjerodostojnog rituala, ona počinje donositi željenje rezultate. Mantra-meditacija na Bala Gopala Yantru daruje obilje i uzrokuje da osoba postane slavna i poznata. Ona otklanja sve prepreke i pomaže nam ispraviti sve greške počinjene u prošlosti.

 

Bala Gopala Yantra omogućava uspjeh u svakoj djelatnosti koju započnemo, a posebno je djelotvorna pri rješavanju problema vezanih uz posao i karijeru. Ako netko ima probleme naći odgovarajući posao ili zanimanje kojim se želi baviti, ova yantra može vrlo uspješno pomoći u nalaženju idelanog posla u skladu sa našim odlikama, sklonostima i željama. Ljudi koji nemaju posla ili imaju probleme na poslu oslobađaju se svojih problema ako u kući imaju ovu yantru u koju je "udahnut zivot", odnosno koja je pravilno instalirana.

 

Svakodnevna meditacija na ovu yantru može omogućiti da se osoba oslobodi ovisnosti o lošim navikama, iluzije koja spriječava razlikovanje korisnog od beskorisnog, kao i od posljedica loših djela koje zarobljavaju i sputavaju. Bala Gopala Yantra vodi osobu ka duhovnom sazrijevanju, te onoga tko meditira na nju i pravilno se brine o njoj čini sposobnim da bude neuznemiren materijalnim uvjetima i pozitivno odgovori na sve izazove pred koje ga dovedu životne okolnosti. Ova će yantra u vašem domu stvoriti okruženje harmonije i mira.

 

 

 
 

Sadhana

Izgradi vedski centar

Sudjeluj u izgradnji vedskog centra

Uključi se u projekt izgradnje vedskog centra i dodaj na račun svoje dobre karme.

Saznaj više...

Jyotish upaya - Dana

Mjere za popravljanje astrološke situacije

Iskoristi davanje milostinje (dana) za smanjenje negativnih i jačanje pozitivnih učinaka planeta kroz sponzoriranje izgradnje hrama.

Saznaj više...