Sri Gayatri Yagya

Vedska yagya

Sri Gayatri Yagya - Vedska yagya za ispunjenje želja.

 

Namo namaha
 
U četvrtak, 09.06.2016. s početkom u 08:16 sati ujutro obaviti ćemo tri home (vatrena žrtvovanja):
 
1. Sri Purusha Sukta Homa
2. Sri Gayatri Homa
3. Sri Lakshmi Narayana Homa
 
Nakon ponude u vatru uz nuđenje Purusha Sukta mantri, obatiti će se Gayatri Homa koja je posebno namijenjena ispunjenju želja yajamana (naručitelja yagye).
 
Gospodin Brahma je koristeći se moći Gayatri mantre stvorio cijeli univerzum i sve što je potrebno u njemu za život na nižim, srednjim i višim planetarnim sustavima. Gayatri mantra je vrlo moćna i ona ispunjava želje svakome tko zna kako iskoristiti njene blagoslove.
 
Sri Gayatri Devi je poznata kao majka sveg vedskog znanja jer so od nje razvilo i exspandiralo izvorno vedsko znanje. Potekla je sa usana Gospodina Šri Krišne koji je izvor sveg vedskog znanja i Svevišnji Gospodin.
 
Ova muhurta ima 130 bodova i vrlo je povoljna. Na nebu će biti prisutne sljedeće povoljne yoge ili planetarne kombinacije:
 
1. Super povoljna Mridanga Yoga koja podaruje sreću i obilje kakve uživaju kraljevi.
 
2. Siddhi Yoga koja podaruje savršenstva u svim povolnim djelatnostima.
 
3. Shanka Yoga koja donosi sreću u braku, idealnog partnera (ako osoba nije u braku), bogatstvo, dobru djecu (ili ako osoba već ima djecu, djeca postaju bolja), pobožnost inteligenciju, i produženje životnog vijeka.
 
4. Kahala Yoga koja čini osobu snažnijom, odlučnijom, mentalno stabilnijom te čini da je ostali slijede.
 
5. Pushkala Yoga koja daje elokventnost, bogatstvo, slavu i ugled te uzrokuje da osobi čak i kraljevi odaju poštovanje i počast.
 
6. Kedara Yoga koja dodijeljuje sreću, bogatstvo, nenadanu pomoć i uspjeh u zemljoradnji.
 
7. Raja Yoga koja stvara kraljice i kraljeve te sreću kakvu uživaju kraljevi.
 
 
Za sudjelovanje u yagyi prijavite se putem e-maila kako bi dobili mantru na koju treba prije yagye meditirati i koju treba izgovoriti 1008 puta (može i više). Mantra je “tečna” i lako se na nju meditira.
 
Oni koji su inicirani u gayatri mantru mogu izgovarati gayatri mantru, dok oni koji nisu će dobiti posebnu mantru za obožavanje Sri Surya-Narayane koji vlada Gayatri mantrom i koji je suprug božice Sri Gayatri Devi.
 
Sri Nrisimhadeva Yagya
Uz mantru ćete dobiti i uputstva kako dobiti još veće i povoljnije rezultate od yagye.
 
Gayatri mantra otvara unutarnju snagu i moć; ona podiže našu svjesnost ka stanju sreće, savršenog mira i blaženstva. Ona pokreće našu kundalini i uzrokuje bolji protok prane. 
 
Nuđenjem ponuda u žrtvenu vatru i izgovaranjem gayatri mantre osoba može zatražiti bilo što - zdravlje (jer vlada Suncem), bogatstvo, sreću, mir, duhovni napredak i snagu, mistične moći, zaštitu, ljubav, čistoću srca... ona će ispuniti svaku želju koja jenamijenjena našoj dobrobiti.
 
Gayatri je mantra kojom je Šri Krišna inicirao Gospodina Brahmu na početku kreacije, kada je Brahma bio sam u svemiru i dok još ništa nije postojalo. Nakon meditacije na gayatri mantru, sve što je Brahma pomislio, to je i stvorio.
 
Konačno, meditacijom na gayatri mantru, brahmane mogu vidjeti duhovni svijet i dostići osobođenje od materijalnog postojanja.
 
Kada nam treba pomoć kreativne energije, dodatna moć, bistrina uma, ispunjenje želje ili duhovna snaga i inspiracija - Sri Gayatri Homa je pravo rješenje.
 
Kao i ranije, vrijednosti su yagye iste (pogledati napomenu).
 
Molim vas najavite se putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i navedite koliko bi osoba htjelo sudjelovati te tko bi sve došao i prisustvovao. Više o tome što je yagya možete pročitati ovdje.
 
 
Napomena
 
Ova vedska yagya za ispunjenje želja, poboljšanje financija, povećanje uspjeha, blagostanja i duhovne snage. stoji samo 960 kn (pdv uključen) po osobi. 
 
Međutim, ako netko želi ući u bodovni sustav, onda je samo 675 kn po osobi. Bodovni sustav znači da osoba naručuje barem sljedeće četiri yagye - prva je 675 kn, druga je 480 kn, treća je 390 kn i četvrta 290 kn. Nakon toga svake je sljedeća yagya iznosi 290 kn. Ovo su iznosi s uključenim pdv-om.
 
Yagye se rade jednom mjesečno (svaki mjesec jedna yagya). 
 
 
 
 

Sadhana

Jyotish upaya - Dana

Mjere za popravljanje astrološke situacije

Iskoristi davanje milostinje (dana) za smanjenje negativnih i jačanje pozitivnih učinaka planeta kroz sponzoriranje izgradnje hrama.

Saznaj više...