Sri Nrisimhadeva Yagya

Vedska yagya

Sri Nrisimhadeva Yagya - Vedska yagya za zadovoljstvo Gospodina Nrisimhadeva

Jaya Nrisimhadeva!
 
U četvrtak, 19.05. s početkom u 18:58 sati obaviti ćemo tri home (vatrena žrtvovanja):
 
1. Sri Purusha Sukta Homa
2. Sri Nrisimhadeva Homa
3. Sri Lakshmi Narayana Homa
 
Glavna yagya će biti Sri Nrisimhadeva Yagya za zadovoljstvo Gospodina Nrisimhadeva koji dodijeljuje zaštitu od svih prepreka i negativnih utjecaja onima koji ga obožavaju.
 
Gospodin Nrisimha (ili Narasimha) se pojavio u obliku polu-lava - polu-čovjeka kako bi izbavio svog bhaktu Prahladu od demona Hiranyakašipua. On upravlja upravlja Marsom i štiti sve one koji imaju probleme s neprijateljima, negativnim energijama, toksičnim ljudima i demonskim mentalitetom.
 
Gospodin Nrisimhadeva je pristutan u svakom atomu, a njegova je energija i moć neograničena. Kada se molimo ili obožavamo Gospodina Nrisimhadeva uživamo zaštitu od svega negativnoga. On može podatiti svome štovatelju bilo koji blagoslov jer on je gospodar svih obilja i svih blagodati. 
 
Sri Nrisimhadeva
Na ovoj ćemo yagyi nuditi ponude u vatru s jednom vrlo moćnom mantrom koja štiti i od najveće opasnosti i koja uništava tamu u srcu rođenu iz neznanja.
 
Gospodin Nrisimhadeva je izvor sve moći, On je suprug božice sreće, Lakšmidevi i zaštitnik bhakte Prahlade. Šri Nrisimha uništava tešku borbu za opstanak i uklanja sve prepreke. Obožavajući njega, polubog Ganeša je dobio blagoslov da može ukloniti sve prepreke i podariti bogatstvo svojim štovateljima.
 
Šri Nrisimhadeva je izvorni Narayana, uzrok svih uzroka i najbolji od darivatelja blagoslova. On daje hrabrost preplašenima, moć nemoćnima, ugled nedostojnima, svjetlo izgubljenima. On štiti, čuva i daruje; on je najmilostiviji kada nas snađe nevolja i kada zoveno njegovo ime.
 
Vatreno žrtvovanje za zadovoljstvo Gospodina Nrisimhadeva će dati povećanje dobre energije Marsa i smiriti će negativnu energiju povezanu s Marsom.
 
Na nebu će se u vrijeme yagye pojaviti vrlo povoljne yoge (planetarne kombinacije):
 
1. Super povoljna Amrita Yoga koja podaruje obilje nektara i besmrtnost ove povoljne ceremonije.
 
2. Siddhi Yoga koja podaruje savršenstva u svim povolnim djelatnostima.
 
3. Shunapa Yoga koja dijeli inteligenciju, bogatstvo i ugled.
 
4. Shanka Yoga koja produžuje životni vijek, daje bogatstvo, dobru suprugu/supruga, poboljšava bračni život, privlači ljubaznost i pobožnost.
 
5. Bheri Yoga koja daje slavu, dobar karakter i donosi vrline te rezultate religioznosti.
 
6. Sarala Yoga koja produžuje život, povećava učenost i pomaže u obrazovanju te čini osobu neustrašivom, slavnom i uspješnom.
 
7. Raja Yoga koja stvara kraljice i kraljeve te sreću kakvu uživaju kraljevi.
 
8. Adhi Yoga koja može od prosjaka učiniti kralja, ministra ili generala.
 
9. Ashubha.nashana Yoga koja uništava svo zlo i nepovoljnosti.
 
 
Ova muhurta ima 160 bodova i ima vrlo visoku povoljnu energiju. Gospodina Nrisimhadeva ima nokte i zube koji su snažni poput munje, a njegova je moć nepodnošljiva. Duhovi, sablasti, demoni i sva ostala nepovoljna bića bježe u strahu od njega. Stoga mnogi drže njegovu sliku u spavaćoj sobi i mole mu se prije počinka.
 
 
NarasimhadevaDan nakon ove yagye je Nrisimha Chaturdashi ili dan kada se pojavio Gospodin Nrisimhadeva (pogledati ukalendar).  
 
20.05. je vrlo povoljan dan i onaj tko posti toga dana do zalaska sunca i moli se Gospodinu Nrisimhadevu dostiže velike blagoslove i veliku zaštitu. Tijekom posta se proporuča pjevanje mantre ili pjesmi koje slave Gospodina Narasimhu, kao i čitanje i slušanje o njegovim zabavam i o tome kako se pojavio iz stupa u kraljevskoj dvorani.
 
Priča o pojavi Gospodina Nrisimhaveda je čudesna i puna pobožnosti. Oni koji na ovaj dan slušaju o njoj primaju neiscrpnu dobrobit. Na samoj ćemo yagyi govoriti više o toj priči.
 
Za sudjelovanje u yagyi prijavite se putem e-maila kako bi dobili mantru na koju treba prije yagye meditirati i koju treba izgovoriti 1008 puta (može i više, neki će mantrati 10.008 puta). Mantra je kratka i lako se izgovara.
 
Sri Nrisimhadeva YagyaUz mantru ćete dobiti i uputstva kako dobiti još veće i povoljnije rezultate od yagye.
 
Također ćemo raditi yagyu za obožavanje Sri Nrisimhaveda za zaštitu, uspjeh, blagostanje i bogatstvo.
 
Ove će tri yagye donijeti duhovni napredak onima koji žele steći duhovnu snagu, očistiti se od loše karme i negativnih energija; povećati će osobnu unutarnju snagu, ojačati dharmu, pobožnost i dobru karmu te osloboditi um i dušu od okova koji sputavaju.
 
Kao i ranije, vrijednosti su yagye iste (pogledati napomenu).
 
Molim vas najavite se putem Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i navedite koliko bi osoba htjelo sudjelovati te tko bi sve došao i prisustvovao. Više o tome što je yagya možete pročitati ovdje.
 
 
Napomena
 
Ova vedska yagya za zaštitu od negativnih energija, čišćenje loše karme, poboljšanje financija, povećanje uspjeha, blagostanja i duhovne snage. stoji samo 960 kn (pdv uključen) po osobi. 
 
Međutim, ako netko želi ući u bodovni sustav, onda je samo 675 kn po osobi. Bodovni sustav znači da osoba naručuje barem sljedeće četiri yagye - prva je 675 kn, druga je 480 kn, treća je 390 kn i četvrta 290 kn. Nakon toga svake je sljedeća yagya iznosi 290 kn. Ovo su iznosi s uključenim pdv-om.
 
Yagye se rade jednom mjesečno (svaki mjesec jedna yagya). 
 
 
 
 
 

Sadhana

Jyotish upaya - Dana

Mjere za popravljanje astrološke situacije

Iskoristi davanje milostinje (dana) za smanjenje negativnih i jačanje pozitivnih učinaka planeta kroz sponzoriranje izgradnje hrama.

Saznaj više...